Personvernerklæring

Hvem vi er

Vår nettstedsadresse er: http://fotoskanning.no Siden eies og driftes av Fotograf Marion Haslien. Daglig leder av Haslien Fotografene.

Hvilke personopplysninger vi samler inn og hvorfor vi samler de inn

Vi ber aldri kunder om personnummer, forhold som berører religion eller legning. Når du kontakter oss blir du bedt om å oppgi e-postadresse, navn, etternavn, adresse og telefonnummer for at vi skal vite hvem vi har kontakt med og for eventuell fakturering.

Vi sender aldri ut reklamemateriell til potensielle kunder som henvender seg til oss uten samtykke.

Vi er heller ikke deltagende i noe nettverk eller tredjepart som hjelper oss med markedsføring der personopplysninger deles hos tredjepart. Vi er for eksempel medlem i Norges største fotografforbund, Norges Fotografforbund, men her deles ikke kundeforhold.

Det betyr at du kan være trygg på å kontakte oss uten at vi deler opplysninger om deg med tredjepart.

Kommentarer

Vi har ikke åpnet våre felt for kommentarer og samler derfor ikke opplysninger her.

Kontaktskjemaer

Når du kontakter oss blir du bedt om å oppgi e-postadresse, navn, etternavn, adresse og telefonnummer . Dette blir lagret hos oss i 2 år i e-postarkivet. Dersom du faktureres blir du liggende i våre arkiv for ettertiden.

Informasjonskapsler

Om du besøker vår innloggingsside, vil vi opprette en midlertidig informasjonskapsel for å avgjøre om nettleseren din aksepterer informasjonskapsler. Denne informasjonskapselen inneholder ingen personopplysninger og forsvinner så snart du lukker nettleseren din.

Innebygd innhold fra andre nettsteder

Artikler på denne siden kan inkludere innebygd innhold (f.eks. videoer, bilder, artikler osv.). Innebygd innhold fra andre nettsteder oppfører seg på nøyaktig samme måte som om den besøkende hadde besøkt nettstedet som det innebygde innholdet kommer fra.

Disse nettstedene kan samle inn opplysninger om deg, bruke informasjonskapsler, bygge inn sporingssystemer fra tredjeparter og overvåke hva du gjør via dette innebygde innholdet. Dette omfatter også sporing av handlingene dine via det innebygde innholdet dersom du har en konto og er logget inn på nettstedet.

Analyse

På våre nettsider anvender vi «Google Analytics», et program som gjør det mulig å se hvor mange besøkende vi har på våre nettsider. Dette er et analyseverktøy som også gjør det mulig å følge trafikkflyten på våre nettsider. Her samles ikke personopplysninger.