Reparere foto

Vi hjelper deg gjerne med å reparere gamle bilder. Vi har mange års erfaring med retusj av bilder og vi fjerner støv, riper og stygge flekker. Dette er noe vi gjør etter at bildene har vært gjennom en høykvalitets-skanning.

Bildet har skader som enkelt lar seg reparere i retusj. Resultatet ser du til høyre.

Høy etisk standard

Vi har en høy etisk standard for retusj av bilder og følger samme standarder som vi har for kunder som kommer til fotografering hos oss. Det betyr at vi ikke omformer eller endrer karakter på mennesker i fotografiene vi retusjerer. Bildet skal være så autentisk som mulig. Vi har laget en egen ressursside for vår etiske standard for retusj som du kan lese mer om her.

Arbeid med retusj av bilder må avtales med oss for en pris. Vi har i utgangspunktet en timepris på kr 600,-. Hvor lang tid det vil ta å reparere bildet vil vi kunne svare på dersom du sender oss et foto av bildet. Bildet over vil eksempelvis kunne retusjeres på 30- til 60 minutter. Størrelsen på bildet vil også være avgjørende for tiden på retusj av bildet. Større fotografier krever mer tid.

Filer eller på papir

Bildene som er reparert kan leveres på fil eller som papirbilde. Vi har mange ulike papirtyper som egner seg for ulike typer fotografier. Vi er blant de få fotografene som er godkjent for print på Digigraphie og har en meget høy standard på print.

Hos oss får du råd og veiledning til valg av papir. Vi lager også album ut av dine gamle bilder hvis det er ønskelig.

Prisen på papirbilder vil variere ut fra hvilken type papirmateriale du ønsker å benytte.

Bilder som er ferdig behandlet leveres som digital høyoppløselig fil dersom annet ikke er avtalt. Trenger du minnepinne, selges dette hos oss.